Csaba Center Vásárlási Utalvány

Ajándékot venne, de nincs ötlete? Nem tudja, minek örülne a megajándékozott?

 

Lepje meg szeretteit a Csaba Center Vásárlási Utalvánnyal! Ajándékozza a vásárlás szabadságát, hogy szerettei megvásárolhassák maguknak mindazt, amire a legjobban vágynak! Öröm adni is és kapni is…

 

  1. Hosszabbítás
  2. Címletek és vásárlás
  3. Az utalvány felhasználása
  4. Elfogadóhelyek
  5. Az utalvány érvényessége
  6. Az utalvány kibocsátója

Kedves Vásárlóink!

Nagyon sok kérdés érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy a veszélyhelyzet időtartama alatt lejáró Csaba Center Vásárlási Utalványoknak mi lesz a sorsa. Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, az utalványok nem fognak kárba veszni! A veszélyhelyzet és a korlátozások visszavonása után az utalványok a Csaba Center Információs Pultjánál meghosszabbításra kerülnek, a visszavonás időpontjától számított 60 napig érvényesek lesznek.

Így mindenkinek lesz ideje és lehetősége az utalványok beváltására!

A Csaba Center Vásárlási Utalvány 2000 Ft-os és 5000 Ft-os címletekben vásárolható meg, a Csaba Center földszintjén, az információs pult nyitvatartási idejében.
Az utalványok a Csaba Center kereskedelmi vagy vendéglátó/szolgáltató egységeiben vásárlás vagy fogyasztás kiegyenlítésére használhatók fel. Nem vehetők igénybe banki, postai vagy egyéb pénzügyi szolgáltatás céljából. A vásárlási utalvány nem tekinthető pénznek, illetve értékpapírnak, erre tekintettel készpénzre nem váltható és készpénz nem adható vissza belőle. Az utalvány még részlegesen sem váltható készpénzre (például: a vásárláskor esetlegesen visszajáró összeg erejéig). Az utalvány nem névre szóló, szabadon átruházható, bárki felhasználhatja. Az utalvány tulajdonosa jogosult a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban a Csaba Center Vásárlási Utalvány elfogadó üzleteiben a vásárlási utalvány kibocsátási értékén árut vásárolni, illetve szolgáltatást igénybe venni.

Az utalványok a Csaba Center Vásárlási Utalvány „elfogadóhely” matricával megjelölt üzletekben válthatók be. Az üzletek listája megtalálható a weboldalunkon, az információs pultban és a szórólapokon. A beváltó üzletek köre időközben változhat, ezért kérjük, felhasználás előtt tájékozódjon az üzletben.

 

 ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA

Az utalványok a megvásárlástól számított 6 hónapig érvényesek, a lejárat pontos dátuma minden esetben feltüntetésre kerül a vásárlási utalványon.

Csaba Center Invest Kft.

 

Cím: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Telefon: 66/524-530

Fax: 66/524-525

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

next
prev