Bemutatkozás

Üdvözöljük a Csaba Center virtuális világában! Megújult weboldalunkon megismerheti a Csaba Center üzleteit, tájékozódhat aktuális akcióinkról és programjainkról. Olyan átlátható és könnyen kezelhető felületet kívántunk teremteni, ami érdemi segítséget nyújt Önnek a Csaba Center felfedezésében. Reméljük sikerült!
 
Az internetes felület azonban nem pótolhatja személyes látogatását! A képek, térképek csak ízelítőt tudnak adni abból a hangulatból és választékból, ami Békéscsaba szívében, a Csaba Centerben vár minden vásárlót. A Csaba Centert 2001 novemberében nyitottuk meg, azóta fogalommá vált minden itt lakó és ide látogató számára. A termékek és szolgáltatások legszélesebb, legszínesebb palettájával várja 130 magas színvonalon működő egységünk, amelyekben minden kedves látogatónk kedvező feltételekkel vásárolhat, szórakozhat.
 
Reméljük, hogy internetes portálunkon keresztül Ön is kedvet kap ahhoz, hogy egy modern, kulturált környezetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, hiszen hozzánk érdemes "csak úgy", különösebb cél nélkül is bejönni, nézelődni, barátokkal és ismerősökkel találkozni. Honlapunkon hasznos barangolást, betérő vendégként kellemes vásárlást, jó szórakozást kívánunk!

 

Üdvözlettel:
Zsibrita Pál és Laczó Szabolcs
ügyvezetők