Díjak, elismerések

2001. november 23-án nyitotta meg kapuit Békés megye első, s egyetlen bevásárló-és szórakoztatóközpontja, a Csaba Center.
A nyitás óta fogalommá vált minden itt élő ember számára. Folyamatosan újul, változik, bővül…
A négyszintes központ modern és látványos építészeti megoldásai, impozáns méretei, gondosan megtervezett közlekedési rendszere révén maximálisan képes kiszolgálni mind a Center kereskedőit, mind a vásárlóközönséget. A megnyitása óta eltelt évek alatt a megye megkerülhetetlen kereskedelmi potenciáljává vált.
 
A nyitás óta számtalan elismerést kaptunk, ezek közül, íme, néhány, amelyre nagyon büszkék vagyunk:
 
2003-ban a Vállalkozók Országos Szövetsége az „Év Vállalkozója díjat” a Csaba Center Invest Befektető Kft.-nek a Csaba Center Bevásárló-és Szórakoztatóközpont üzemeltetőjének ítélte oda. A díj érdekessége, az odaítélés körülménye volt. Demján Sándor a Csaba Centerben beszélt meg egy üzleti találkozót. Amikor bejött a házba, és meglátta hogyan néz ki, annyit mondott, kerítsék elő azokat, akik ezt építették. Helyi tárgyaló partnerei persze ismertek minket, és lehívtak magukhoz. Demján Sándor gratulált, és azt mondta, hogy ez egy olyan alkotás, amiért megérdemeljük az év vállalkozója elismerést.
 
2005. március 15-én „Békéscsabáért” kitüntetést kapott a Csaba Center Invest Befektető Kft., amely 1999-ben alakult két helyi vállalkozás, az Elektroház Kft. valamint az LBL Kft. közreműködésével.
 
download
 
2007-ben a globalplaza.hu weboldalon a Csaba Center elnyerte a vásárlók szavazati alapján „A legjobb bevásárlóközpont” díjat.
 
2010. április 30-án a Békéscsabai Civil Szövetség elismeréseként vehette át „Az év civil barát vállalkozója” díjat Zsibrita Pál a Csaba Center Invest Kft. ügyvezetője, tulajdonosa.
 
2019. november 27 -én a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a véradómozgalomban kifejtett tevékenységéért támogatói oklevelet adományozott a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpontnak.