Őszi Kuponnapok

Október első hete és hétvégéje az őszi vásárlási lázról és a kedvezményvadászatról szól!

Ünnepeljük együtt az év egyik legnagyobb shopping ünnepét!

Nagyon sok mindennel készülünk vásárlóinknak október 6-9. között. Kezdjük rögtön az elején:

Október 3-tól a nagy érdeklődésre való tekintettel újra szolgálatba állítjuk a Szerencse Kulcsa széfet! Aki ezen a héten a Csaba Center üzleteiben vásárol, legalább 5.000 Ft feletti értékben, az húzhat egy kódot az információs pultnál és beütheti azt a széfbe! Ha a kód helyes, a széf kinyílik, a vásárló választhat egy kulcsot a benne lévő kulcsok közül. Amelyik fiók zárját nyitja a kulcs, az abban lévő nyeremény a vásárlóé. Az akció addig tart, amíg az utolsó nyeremény el nem fogy.

Október 6-9. között az Őszi Kuponnapok keretében üzleteinkben 20-30-40-sőt akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhattok 4 napon keresztül. A kuponok október 4-től a weboldalról (www.csabacenter.hu/kuponjaink) és az applikációból lesznek letölthetők. Utána nincs más teendő, mint az üzletben a pénztárnál fizetés előtt a kupont felmutatni.

 Az Őszi Kuponnapokat színpadi programokkal koronázzuk meg. Üzleteink divatbemutatóin keresztül betekintést nyerhettek a legújabb őszi/téli kollekcióba. A két estén rendhagyó előadásokkal készülünk vásárlóinknak. Stand up comedyben és mentalizmusban nem lesz hiány....Varázslatos két este elé nézünk október 7-én és október 8-án.

Mindkét este 7-től Magyarország legismertebb illuzionistája Danny Blue ad két különböző exkluzív mentalista showműsort! Ne hagyd ki egyiket sem!

Danny Blue műsorát péntek este 20.00 órától Badár Sándor, Karinthy-gyűrűs humorista előadása követi. Érkezz időben, ugyanis az aula egy nagy nézőtérré alakul át, ahol a székeken érkezési sorrendben lehet helyet foglalni!

Szombaton este 8-tól, Danny Blue II. mentalista műsora után Lorán Barnabás TRABARNA lép fel a Csaba Center színpadán! 

A kuponnapok utolsó napján, vasárnap, a családoké a főszerep. A gyerekeket 10.00-15.00-ig ingyenes csillámtetoválással, lufihajtogatással várjuk! 10.00 órától a kicsik nagy kedvence a televízióból is ismert APACUKA Zenekar ad egy órás élő koncertet! 11.30-tól Tücsök Peti és Hangya Levi műsorával folytatjuk a sort.

Az anyukák nagy örömére 13.30-tól Rubint Réka 1 órás Alakreform edzésen vehetnek részt.* 

*Az edzésre jelentkezni október 6-9. között 5.000 Ft feletti blokkal lehet az Információs Pultban. Az első 200 regisztrált résztvevő törölközőt kap ajándékba!

15.00-18.00 óráig pedig az aulát légvárak foglalják el, amit ingyenesen használhatnak a gyerekek!

Programban és újdonságokban nem lesz hiány! Gyertek, ünnepeljük együtt az ŐSZI KUPONNAPOKAT! 

További részletek és bővebb infó hamarosan itt az oldalon és a Facebook oldalunkon folyamatosan! Kövessetek minket nap, mint nap! ;)