Gyereknapi Légvárparádé mesehősökkel

Cipőfűzőket bekötni, nadrágot begombolni, háti táskát fel! Hamarosan itt a Gyereknap!

Május utolsó szombatján, május 28-án 10.00-18.00 óráig egész napos ugri-bugrival várjuk a kicsiket és nagyobbakat GYEREKNAP alkalmából! 🤸‍♀️🤸‍♂️

A Csaba Center főbejárata előtt, az aulában, a folyosókon és a földszinti parkolóházban összesen 10 féle ugrálóvár, csúszda, trambulin várja a gyerekeket. 🤩
Minnie egér csúszdás ugrálóvár, Óriás Madagascar csúszda, Mancs Őrjárat csúszda, Bálna csúszda, Scooby Doo csúszdás ugrálóvár, Farm és LEGO csúszdás ugráló.
A légvárakon kívül egy Bobocar pályát is kipróbálhatnak a gyerkőcök. A gyereknapról nem hiányozhat a kicsik nagy kedvence: Pasenko bohóc, aki lufit hajtogat🎈, és Grünwald Norbert, aki bűvésztrükkökkel kápráztatja el az érdeklődőket. Ami még ilyenkor elmaradhatatlan: arcfestés 🎨és csillámtetoválás is lesz!
A nagyobbak logikai és kézügyességi játékokon tehetik próbára tudásukat a Bábika Kézműves Játszóház munkatársaival. A földszinti parkolóban az aszfalt rajzolásra biztosítunk lehetőséget a kreatívak számára!
A kicsiket szinezőpontok, építőkockák várják a folyosókon. 
A gyereknap "sztárvendégei", akikkel lehet személyesen találkozni és fotót is készíteni: BING nyuszi, Minnie és Mickey egér, a Mancs Őrjáratból Chase kutya és egy szépséges unikornis!
Egyéb programok:
10.00-18.00 óra között: Mentőautó bemutató az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet békéscsabai mentőállomás munkatársaival.
10.00-17.00 óra között: Rendőrségi járművek bemutatója, bűnmegelőzési, ifjúságvédelmi és gyermekprogramok, ügyességi pálya a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival.
A rendőrségi motor 10.00-12.00 óra között lesz a helyszínen.
13.00 órától a délután folyamán Tűzoltóautó bemutató a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság munkatársaival.*
*Beavatkozási egység, részvételük rendkívüli esemény függvénye.

A Gyereknapi Légvárparádé minden programja ingyenes!
Ne tervezz más programot erre a napra! Mi itt leszünk, várunk téged is! 😉