Ugráld ki magad még augusztusban!

Célegyenesbe érkezett a szünidő, s ezzel együtt a Vasárnapi Légvárnapok is!

Használd ki a nyár utolsó hónapját, a szabadidőd minden percét! 

Még augusztus 28-ig minden vasárnap 10.00-18.00 óráig várjuk a kicsiket és nagyobbakat a Csaba Centerben a Vasárnapi Légvárnapokon. Akik rendszeresen járnak hozzánk, azok tudják: minden vasárnapra tartogatunk valami újat, valami meglepetést!

Járt már nálunk "egy unikornis, hercegnők, Minyonok, SpongyaBob, Pókember" és még sokan mások...

Minden vasárnap 5 játékot állítunk "szolgálatba". A trambulin, a Buborékvilág labdás mini ugráló és a Bálna csúszda mellett további 2 ugrálót próbálhatnak ki vásárlóink gyermekei!

Hogyan lehet ugrálni?

A szabályok egyszerűek:

  • Vásárolj a Csaba Center üzleteiben legalább 1.000 Ft feletti értékben! A blokk / számla kizárólag a Csaba Center üzleteiben, vendéglátó-és szolgáltatóegységeiben történő vásárlásból, fogyasztásból, szolgáltatás igénybevételéből származhat.  
  • A blokkot mutasd be az Információs Pultnál. 1 db 1.000 Ft feletti blokkért cserébe 2 db játékkupont kapsz. A kuponnal a felállított játékokon ugrálhat a gyermeked.
  • Az akcióban az adott héten (hétfőtől vasárnapig) történt vásárlások után kapott blokkok vesznek részt, vagyis az adott héten kelt blokkokat van lehetőség kuponra váltani. 
  • A kuponok a Vasárnapi Légvárnapok keretében augusztus 28-ig, bármelyik vasárnapi alkalommal tetszőlegesen felhasználhatók.
  • Példa a beváltásra: augusztus 1-7. között kelt blokkot csak azon a héten lehet kuponra váltani, augusztus 7. után már nem. Ugyanakkor az ekkor kapott kupon augusztus 28-ig bármikor felhasználható.
  • A blokkok beváltására minden nap 10.00-18.00 óra között van lehetőség az Információs Pultban, a pult nyitva tartási idejében.
  • A beváltás során kapott kuponok a Csaba Center területén felállított játékok (légvárak, trambulin) valamelyikében tetszőlegesen használhatók fel a "Vasárnapi Légvárnapok" időtartama alatt augusztus 28-ig.
  • 1 kupon 1 alkalommal 1 játékra használható fel, a használati szabályok és a munkatársak utasításainak betartása mellett.

A játék részletes tájékoztatója erről a linkről letölthető.

A játékok a Csaba Center aulájában és a parkolóház földszintjén kerülnek felállításra. 

Kövess minket a közösségi oldalainkon, ahol mindig hírt adunk az aktuális légvárakról, ugrálóvárakról. 

www.facebook.com/csabacenter

www.instagram.com/csabacenter