Vasárnapi Légvárnapok

Kitört a vakáció! Ennek örömére a nyáron sem hagyjuk unatkozni a gyerekeket, na meg persze velük együtt a szülőket sem...;) 

Június 19-től Vasárnapi Légvárnapokkal várunk 10.00-18.00 óra között!

Ugrálóvárak, légvárak, csúszdák, trambulin az aulában és a főbejáratnál (időjárásfüggő). 

Szerezd be minden héten a játékkuponokat, amelyért cserébe ugrálhat a gyermeked a felállított játékokon!

Hogyan juthatsz a kuponokhoz?

Íme a részvételi szabályok:

  • Vásárolj a Csaba Center üzleteiben legalább 1.000 Ft feletti értékben! A blokk / számla kizárólag a Csaba Center üzleteiben, vendéglátó-és szolgáltatóegységeiben történő vásárlásból, fogyasztásból, szolgáltatás igénybevételéből származhat.  
  • A blokkot mutasd be az Információs Pultnál. 1 db 1.000 Ft feletti blokkért cserébe 2 db játékkupont kapsz. A kuponnal a felállított játékokon ugrálhat a gyermeked.
  • Az akcióban az adott héten (hétfőtől vasárnapig) történt vásárlások után kapott blokkok vesznek részt, vagyis az adott héten kelt blokkokat van lehetőség kuponra váltani. 
  • A kuponok a Vasárnapi Légvárnapok keretében augusztus 28-ig, bármelyik vasárnapi alkalommal tetszőlegesen felhasználhatók.
  • Példa a beváltásra: június 13-19. között kelt blokkot csak azon a héten lehet kuponra váltani, június 19. után már nem. Ugyanakkor az ekkor kapott kupon augusztus 28-ig bármikor felhasználható.)
  • A blokkok beváltására minden nap 10.00-18.00 óra között van lehetőség az Információs Pultban, a pult nyitva tartási idejében.
  • A beváltás során kapott kuponok a Csaba Center területén felállított játékok (légvárak, trambulin) valamelyikében tetszőlegesen használhatók fel a "Vasárnapi Légvárnapok" időtartama alatt június 19 - augusztus 28. között.
  • 1 kupon 1 alkalommal 1 játékra használható fel, a használati szabályok és a munkatársak utasításainak betartása mellett.

A játék részletes tájékoztatója erről a linkről letölthető.

Töltsd nálunk a vasárnapokat, pörögj és kapcsolódj ki velünk! Mi továbbra is várunk - mint mindig...