Csaba Center Vásárlási Utalvány

Ajándékot venne, de nincs ötlete? Nem tudja, minek örülne a megajándékozott?

 

Lepje meg szeretteit a Csaba Center Vásárlási Utalvánnyal! Ajándékozza a vásárlás szabadságát, hogy szerettei megvásárolhassák maguknak mindazt, amire a legjobban vágynak! Öröm adni is és kapni is…

 

  1. Címletek és vásárlás
  2. Az utalvány felhasználása
  3. Elfogadóhelyek
  4. Az utalvány érvényessége
  5. Az utalvány kibocsátója
A Csaba Center Vásárlási Utalvány 2000 Ft-os és 5000 Ft-os címletekben vásárolható meg, a Csaba Center földszintjén, az információs pult nyitvatartási idejében.
Az utalványok a Csaba Center kereskedelmi vagy vendéglátó/szolgáltató egységeiben vásárlás vagy fogyasztás kiegyenlítésére használhatók fel. Nem vehetők igénybe banki, postai vagy egyéb pénzügyi szolgáltatás céljából. A vásárlási utalvány nem tekinthető pénznek, illetve értékpapírnak, erre tekintettel készpénzre nem váltható és készpénz nem adható vissza belőle. Az utalvány még részlegesen sem váltható készpénzre (például: a vásárláskor esetlegesen visszajáró összeg erejéig). Az utalvány nem névre szóló, szabadon átruházható, bárki felhasználhatja. Az utalvány tulajdonosa jogosult a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban a Csaba Center Vásárlási Utalvány elfogadó üzleteiben a vásárlási utalvány kibocsátási értékén árut vásárolni, illetve szolgáltatást igénybe venni.

Az utalványok a Csaba Center Vásárlási Utalvány „elfogadóhely” matricával megjelölt üzletekben válthatók be. Az üzletek listája megtalálható a weboldalunkon, az információs pultban és a szórólapokon. A beváltó üzletek köre időközben változhat, ezért kérjük, felhasználás előtt tájékozódjon az üzletben.

 

 ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA

Az utalványok a megvásárlástól számított 6 hónapig érvényesek, a lejárat pontos dátuma minden esetben feltüntetésre kerül a vásárlási utalványon.

Csaba Center Invest Kft.

 

Cím: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Telefon: 66/524-530

Fax: 66/524-525

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

next
prev