Táska és bőrönd mustra

Bárhova is vezet az utad, legyen mibe a ruháidat, papucsodat, fürdőruhádat berakni: legyen egy bőröndöd vagy táskád.

A Maróti Bőrdíszmű 2. emeleti üzletében találsz nagy választékban bőröndöt és különböző méretű táskát. Ha repülős, vagy hosszabb útra tervezel a bőrönd súlya, minősége, terhelhetősége fontos szempont. 

A bőröndök tekintetében kemény fedeles és textil borítású, 2 vagy 4 kerekű Samsonite és American Tourister bőröndök közül választhatsz. Többféle színben, többféle méretben, sőt akár szettben is megvásárolhatod.

A mi kedvencünk, hogy a legkisebbekre is gondoltak az utazás során: már kapható ovisoknak való kis bőrönd, különféle rajzfigurákkal mintázva.

Ha kisebb táskára is szükséged van, utazótáskákat, kézipoggyászokat és hátitáskákat is megtalálsz a Maróti Bőrdíszműben. Az utazótáskákhoz választhatsz hozzá illő hátitáskát és neszeszert is.

A nyár nagy slágere, amit a nyaralásra mindenképp érdemes beszerezned, a szuper divatos szalmatáska. Többféle formában és méretben választhatsz belőle, lehet háti vagy válltáska egyaránt, egyikkel sem lősz mellé, ha tengerpartra viszed magaddal.

A klasszikus és elegáns divat kedvelői az Anekke kollekció darabjaiból teljes palettáról választhatnak, a kézi táskától, a válltáskán át, a hátizsákon keresztül a pénztárcáig, komplett Anekke szettekkel várnak a Maróti Bőrdíszműben. 

Bármilyen táskát is választasz, egyikkel sem lőhetsz mellé. Fontos, hogy olyat válassz amit kényelmes lesz viselni, amiben elfér minden holmid és ami praktikus is egyben. Szerezd be még ma a Maróti Bőrdíszműben! ;)