Megközelítés

  1. Busszal
  2. Autóval - motorral
  3. POI (kereshető témakörök) a Garmin és iGo rendszerekben
  4. Térkép
Helyi buszjárattal:

Jaminából: 1; 1A; 2; 3;

Mezőmegyerről: 5;

Lencsési lakótelepről:7; 7F; 17V

Konzervgyártól:11;

Kórház-sportcsarnok-főiskola:19;

Gerláról: 20;

Vasút-, és buszállomásról: a fentiek mindegyike

- Helyközi buszjárattal közvetlen megálló:

Békés felől

Köröstarcsa-Mezőberény felől

Debrecen felől

Füzesgyarmat-Szeghalom felől

Sarkad felől

Doboz-Gerla felől

- Budapest - Szeged irányából: a körforgalomban a Centrum irányába fordulva, a várostáblától számítva mintegy 4 kilométerre a Víztoronnyal szemben lévő OMV kútnál jobbra fordulva, majd a második közlekedési lámpánál balra behajtás a Csaba Center Parkolóházába.

- Románia - Gyula irányából: a Sportcsarnoknál balra, majd az ötödik közlekedési lámpánál jobbra és a következő lámpánál már látható is lesz a Csaba Center a jobb oldalon, autóval behajtás a következő lámpás kereszteződésnél jobbra a Csaba Center Parkolóházába.

- Debrecen - Mezőberény irányából: a 47-es útról érkezve az elkerülő útra a Centrum felé hajtunk fel, majd az első lámpás kereszteződésben jobbra kell kanyarodni. A városba érve az első lámpás kereszteződésnél jobbra, majd rögtön balra besorolunk és az első jelzőlámpás kereszteződésnél, a Víztoronynál balra fordulunk. A második közlekedési lámpánál balra kell bekanyarodni a Csaba Center Parkolóházába.

- Békés irányából: az elkerülő úton a körforgalomban a Centrum felé haladva a városba beérve az első lámpás kereszteződésnél egyenesen kell haladni. Az ezt követő első lámpás kereszteződésnél, a Víztoronynál balra fordulunk, majd a második közlekedési lámpánál balra behajtás a Csaba Center Parkolóházába.

- Újkígyós irányából: a városba beérve az első jelzőlámpás kereszteződésnél jobbra, majd a Bartók Béla úton egyenesen hajtunk. A harmadik jelzőlámpánál balra fordulunk rá a Jókai útra, majd a 2. jelzőlámpánál jobbra kell bekanyarodni a Csaba Center Parkolóházába.

- Csanádapáca irányából: az Orosházi útra érkezünk, a vasúti felüljáró utáni lámpás kereszteződésnél egyenesen haladunk. A harmadik jelzőlámpánál balra fordulunk rá a Jókai útra, majd a második jelzőlámpánál jobbra kell bekanyarodni a Csaba Center Parkolóházába.

GPS Adatok koordináták: É (LAT) 46,678564 fok K (LON) 21,088901 fok

Parkolóház behajtó GPS címe: 5600 Békéscsaba, Jókai utca 17.

- Vásárlás - hipermarket, könyvesbolt, élelmiszer, drogéria-illatszer, étel - gyorsétterem

- Pénzügyek - ATM (OTP, Unicredit, K&H)

- Ruházat - cipő sportruházat divatáru

- Műszaki cikk - elektronika

- Távközlés - mobilszolgáltatók

- Szolgáltatás - fotó

- Szórakozás - mozi, játékterem, bowling

next
prev