Itt a fesztiválszezon

Ilyenkor a kényelmes, kompakt ruhatár mellett elengedhetetlen a könnyen kezelhető vagy éppen nagyon is feltűnő frizura megléte.

Néhány tippel szolgálunk nektek, amiket ti is el tudtok magatoknak készíteni. Ha pedig valami extrémebb hajviseletet szeretnétek, az I.emeleten a PonyBar-ban szinte csak a képzeletetek szab határt az elkészített hajkölteményeknek.

Hajba való kiegészítők:

A szezon nagy visszatérői a különféle hajdíszek: gyöngyök, kristályok, matricák, glitterszálak, virágok vagy pillangók teszik izgalmasabbá a frizurákat. Ezekkel nagyon könnyű előcsalogatni a könnyed, bohém énedet! A szertelen hullámok, fonatokkal, hajdíszekkel fűszerezve akár felfogva, akár leengedve biztos befutók! Azok számára, akik jobban szeretnék kordában tartani fürtjeiket, ott vannak a különféle kendők: a vagányabbaktól a romantikus mintás darabokig bármit választhatsz, hiszen ezek egyszerre praktikusak, látványosak, és remekül feldobják a partiszetted.

Fonva, csavarva

Nem baj, sőt előny, ha szabálytalan, zilált a hajfonat - legyen belőle vékonyabb és vastagabb is. Oda helyezd el őket, ahol szeretnéd izgalmasabbá tenni a frizurádat, vagy kiemelni arcvonásaidat! A fonatok a leengedett vagy a félig feltűzött hajat is látványosabbá teszik. Ne feledd, a csavarások is divatosak! Oszd fel több nagyobb tincsre a hajad, gumizd meg a tövénél, majd csavard meg a kis copfokat és szorosan tűzd meg őket a hajtőnél. Kikandikálnak itt-ott rövidebb szálak? Ne is törődje vele, most így lesz szupertrendi!

Kreatívan, zsinórokkal

A fejre simuló, fontott haj lesz a kedvenced a nyári forróságban, főleg, ha az egész éjszakát áttáncolnád. Bolondítsd meg színes zsinórokkal, és rád szegeződik majd minden tekintet! Ezeket a színes szálakat egyszerűen bele fonhatod a hajba, vagy a fonatok közé is fűzögetheted őket, és kész is az egyedi hajkreáció.

Hódító hullámok egy kis extrával
A beach waves hullámok a félhosszú és hosszú hajban is csodásan mutatnak, nagyon nőiesek, játékosak és könnyed, romantikus stílust kölcsönöznek viselőjének. Ha az egyszerűség mellett döntesz, készíts laza loknikat nagyméretű csavarókkal vagy extra vastag hajsütővassal! Azért ne felejtsd el feldobni a végeredményt néhány mutatós kiegészítővel!