Parkolás

HAMAROSAN JÖN!
PARKOLÁS APPLIKÁCIÓVAL

Addig is parkoljon nálunk, kényelmesen, biztonságosan kedvező áron!


Autóval érkezik hozzánk? Nem kell többet idegeskednie az autón ékeskedő piros „mikuláscsomag" miatt, amiért elfelejtett parkolójegyet venni, vagy lejárt a parkolójegye.  Parkoljon biztonságos, kényelmes, fedett parkolóházunkban! A Csaba Centerben előbb vásárolhat, szórakozhat, ehet-ihat, és csak a távozás előtt kell kifizetnie parkolójegyét az automatáknál.

Parkolási díjak

 • 1. óra 200 Ft
 • 2. óra INGYENES
 • 3. órától minden megkezdett óra 200 Ft
  Vasárnap és ünnepnapokon ingyenes.

A mindenkori érvényes tarifák és kedvezmények a belépési pontokon, és a fizető automaták mellett is megtalálhatók.

Pótdíjak:
Parkolójegy elveszítéséből származó pótdíj: 2.000 Ft, 

Kedvezmények

1. óra INGYENES: Spar, a Benu Gyógyszertár, a Media Markt és a Hervis vásárlói számára. Ezekben az üzletekben a vásárláskor kérjük nyújtsa át parkolójegyét a pénztárosnak, aki a kedvezményt a vonalkód beolvasásával érvényesíti.

4 óra INGYENES: A CENTER MOZI-ba érkezők a Csaba Center által nyújtott parkolási kedvezményen túl további 3 óra parkolási díjkedvezményt kapnak, vagyis számukra az első 4 óra ingyenes. 

Az üzletek által adott kedvezmények nem vonhatók össze egymással.

Kapcsolat

Kajtor Erika
Telefon: (66) 524-520
Fax: (66) 524-525
E-mail: csabacenter@csabacenter.hu

Hogy működik a parkolás?
Csaba Center parkolójába három beléptető ponton hajthat be:

 1. Földszinti parkoló
 2. P1 parkolóház
 3. P2 parkolóház
 • A látogatók minél kényelmesebb kiszolgálása érdekében a rendszer teljes körűen automatizált. 
 •  A parkolóházba történő behajtást követően álljon meg a sorompó előtt és nyomja meg a zöld gombot. Vegye el parkolójegyét. A lámpa zöldre vált, a sorompó felnyílik.
 • Hajtson be a parkolóházba és válasszon parkolóhelyet. Állítsa le autóját, biztonságosan zárja le. Kérjük, a parkolójegyét tartsa magánál. Vásároljon nyugodtan, kényelmesen.
 • Távozás előtt kérjk fáradjon egy fizető automatához, amelyet minden emeleten a kijárat mellett talál. Vonalkóddal fölfelé helyezze be parkolójegyét a az automata megfelelő nyílásába. 
 • Az automata kijelzőjén megjelenik a fizetendő összeg. A parkolási díjat kiegyenlítheti érmével és bankjeggyel.
 • Fizetés után 10 percen belül kell elhagyni a parkolóházat. Az érvényesített parkolójegyet tartsa készenlétben. 
 • Amennyiben a kijáratnál a sorompó automatikusan nem nyílik fel, kérjük, a parkolójegyet vonalkóddal fölfelé helyezze a kiléptető terminálba, mely a vonalkód beolvasása után felnyitja a sorompót.

Ha ön kerékpárral érkezik a Csaba Centerbe, a főbejárat előtt, az Andrássy úton, a Jókai utcán és a földszinti parkolóban is biztosítunk kerékpártárolókat, amiket térítésmentesen használhat.

Kérjük, minden esetben zárja le kerékpárját!

Ha Ön motorral érkezik a Csaba Centerbe, a földszinti parkolóban térítésmentesen használhatja a „Motorkerékpár részére fenntartott terület”-et. Kérjük, minden esetben ott parkoljon, és ne hajtson fel vele a parkolóházba.

A parkolási szabályzatért kattintson ide:
Parkolási Szabályzat