Rólunk

2001. november 23-án nyitotta meg kapuit Békés megye első, s egyetlen bevásárló- és szórakoztatóközpontja, a Csaba Center.

A négyszintes épület látványos építészeti megoldásai, impozáns méretei, gondosan megtervezett közlekedési rendszere révén maximálisan képes kiszolgálni mind a vásárlóközönséget, mind a kereskedőket. Az épületet attraktív, tágas és világos belső terek teszik áttekinthetővé.

A megnyitása óta eltelt évek alatt a megye egyik kereskedelmi központjává vált. Több mint 100 üzlet és szolgáltatás széles kínálata és áruválasztéka, köztük multinacionális cégek, világmárkák találhatók bevásárlóközpontunkban. Ha valaki mégsem tudná, hogy a kínálatunkból mit ajándékozzon szeretteinek, annak a vásárlás szabadságát ajánljuk, a Csaba Center Vásárlási Utalványt.

Nálunk élmény a vásárlás, hiszen üzleteink mellett számos kikapcsolódási lehetőséget is kínálunk a hozzánk érkező vásárlóknak! A 4 termes multiplex mozi, a fitness terem a hét minden napján garantált élményeket nyújtanak. Szolgáltatásaink palettája szerteágazó: posta, bank, fogorvos, ügyvéd, közjegyző, cipőjavító, hímző, fényképész, játszóház, gyógyszertár - szinte mindent egy helyen megkaphat a vásárló! Ha a nálunk töltött idő alatt megéhezne, vendéglátóegységeink a hazai és nemzetközi konyha jellegzetes ételeivel várják Önt!

Az autóval érkező vásárlóink két parkolóházunk és egy földszinti parkolónk közül választhatnak, ha kényelmes, fedett, biztonságos környezetben szeretnék tudni autójukat!

Az elmúlt 20 évben számtalan elismerést kaptunk, ezek közül, íme, néhány, amelyre nagyon büszkék vagyunk:

  • 2003.: Vállalkozók Országos Szövetsége - az „Év Vállalkozója díj”
  • 2005.: „Békéscsabáért” kitüntetés
  • 2007: www.globalplaza.hu „A legjobb bevásárlóközpont” díj – vásárlók szavazatai alapján
  • 2010.: Békéscsabai Civil Szövetség - „Az év civil barát vállalkozója” díj
  • 2019.: Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a véradómozgalomban kifejtett tevékenységéért támogatói oklevelet adományozott a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpontnak.

Ha a Csaba Centert három szóval kellene jellemezni, ezek lennének azok:

  • Stabilitás – a Csaba Center egy biztos pont…
  • Változatosság - ahol mindig történik valami…
  • Sokszínűség - Minden egy helyen…